Taxi Amsterdam Schiphol, Schipholtaxi

Zoals onze naam al doet vermoeden doen wij vooral personenvervoer in en rond Amsterdam. Omdat de luchthaven Schiphol maar op een steenworp afstand ligt van Amsterdam is het aantal ritten hier naar toe landelijk gezien vrij hoog. Wij hebben speciale tarieven vanuit elke postcode in Amsterdam. Dit zijn vaste tarieven en gelden elke dag van de week zowel dag en nacht. Op de website www.goedkoopnaarschiphol.nl kunt u ook eens een kijkje nemen en u voordeel met de tarieven doen.

Schipholvervoer en andere woonplaatsen

Wij rijden vooral Schipholvervoer maar kunnen u op aanvraag ook vanuit Amsterdam naar een andere woonplaats vervoeren. Woont u buiten Amsterdam en wilt u bijvoorbeeld een avond op stap met vrienden of vriendinnen dan komen wij u graag halen en brengen. Voor alle soort ritten hanteren wij vaste tarieven dus ook voor dit soort. Het is gewoon erg prettig dat je als klant meteen vooraf weet waar je aan toe bent, zonder verassingen achteraf.

Standaard vervoer of een luxe auto

Al onze tarieven zijn gebaseerd of een standaard taxi. Wat inhoudt dat u in een nette wagen met taxichauffeur wordt vervoerd. Deze wagens kunnen van verschillende merken zijn zoals Kia, Hyundai, Opel etc. Wilt u een luxere soort vervoer voor bijvoorbeeld een bruiloft of zakenrelatie dan kan dat natuurlijk ook. Op aanvraag geven wij u graag het tarief en heeft u de keuze tussen een Mercedes E of S-Klasse. Uiteraard hoort hier een Engels sprekende chauffeur bij in kostuum.

Zakelijke taxivervoer

Voor de meeste is ons standaard vervoer goed genoeg. Denk hierbij aan personeel die heen en weer naar Schiphol reist of klanten die op Schiphol aankomen. Wilt u echter voor een zakenrelatie een luxere auto dan kan dat natuurlijk ook (zie Standaard vervoer of luxe auto). Zakelijke klanten kunnen op rekening rijden, per creditcard of contant betalen. Heeft u speciale wensen zoals helpen om een planning voor grote groepen te maken die op Schiphol aankomen of andere vervoers-idee├źn dan staan wij voor u klaar. Wij ontzorgen u graag!

Hoe werk een Schipholtaxi Amsterdam Schiphol?

Bestelt u de taxi via onze website dan wijst het bestellen zich vanzelf. Veel mensen zitten een beetje met de vertrektijd vanaf huis. De meeste luchtvaartmaatschappijen willen dat u twee uur van te voren op Schiphol bent, en bij internationale vluchten drie uur. Daarbij opgeteld een reistijd van 20 tot 30 minuten vanuit Amsterdam, is de tijd dat de taxi bij u voor moet staan.

Tip: Lees hier 10 tips over de Schipholtaxi!

Aankomsten op Schiphol hoe werkt dat?

Voor een aankomst op de luchthaven Schiphol vragen wij tijdens het bestellen van de Schipholtaxi het vluchtnummer op te geven. Tevens hebben wij de aankomstdatum en de schematijd nodig dat u op de luchthaven Schiphol land. Het is belangrijk dat u echt de juiste aankomstdatum en tijd op Schiphol opgeeft anders staat er geen taxi op u te wachten, of staat de chauffeur voor niets. Mensen gaan namelijk de fout in als ze voor middernacht vanuit het buitenland vertrekken en de volgende dag op de luchthaven aankomen. Let hier dus goed op!

Voordelen Taxi vanuit Amsterdam online bestellen

  1. U betaald minder dan bij een lokale taxi.
  2. U bepaald hoe laat de taxi voor de deur staat.
  3. Makkelijk thuis achter de computer of tablet bestellen.
  4. Mocht u iets in de taxi vergeten weet u welke taxibedrijf het was.

Betel hem bij ons taxibedrijf uw Taxi naar Schiphol!