Voor een goedkope taxi naar Schiphol!

 Goedkope Taxi naar Schiphol

Zoekt u een taxibedrijf in Amsterdam die u snel en voordelig naar Schiphol kan vervoeren, dat ben u hier op het juiste adres. Op Goedkoopnaarschiphol vindt u alles voor een Schipholtaxi. Er worden vaste tarieven naar Schiphol gehanteerd. U bestelt al een taxi naar de luchthaven Schiphol, vanaf bv Amsterdam Sloten vanaf 25 euro.

Standplaats taxi duurder

Zou je op een taxistandplaats in een taxi stappen dan zou de taxirit met een taximeter worden gereden. U zou dan een stuk meer voor een ritje naar Schiphol betalen dan nodig is. Online een taxi bestellen is goedkoper plus veiliger.

Schiphol taxi kan veiliger

Taxi Amsterdam Schiphol normaal wel 45 euro

Als u in Amsterdam zo maar in een taxi stapt bent u al snel rond de 45 euro kwijt voor een ritje naar Schiphol. Taxi’s rijden met een taximeter in de auto en hanteren meestal het landelijke maximum taxitarief. Toch is het tegenwoordig heel normaal om een prijsafspraak te maken, ook voor een taxi van Amsterdam naar Schiphol.

Vooraf prijsafspraak

Wij maken van te voren al een prijsafspraak met u. U kunt hier heel simpel door middel van uw postcode, het taxitarief tussen Amsterdam en Schiphol berekenen. Dit tarief staat vast en geldt 24/7. Dus geen verassingen meer achteraf, en u weet al voor aanvang taxirit wat de kosten zijn. Wilt u een taxi bestellen dan kan dat ook op deze website.

Taxi vanaf elke plaats

Natuurlijk rijden wij naar en vanuit elke plaats in Nederland. Dus ook als u vervoer naar of van Utrecht, Den Haag, Rotterdam, of welke plaats dan ook wilt, wij doen u graag een mooi prijsvoorstel. Zoekt u professioneel Schipholtaxi vervoer, dan is Schipholtaxi.pro een website voor u.

Meer taxipassagiers meer ruimte

In een taxi mogen vier passagiers, maar al snel komt je ruimte tekort ivm de bagage als je naar Schiphol reist. Taxibedrijven mogen taxibussen t/m 8 passagiers inzetten. Ook bij ons kunt u een taxibus bestellen. Reist u met een gezelschap met meer dan 4 personen, dan is de taxibus voor max 6 personen al een uitkomst voor het taxivervoer naar Schiphol. Naast deze versie hebben wij ook de 8 persoonsbus waarvan ook nog een verlengde versie.

Amsterdam en de taxihistorie in het kort

Amsterdam heeft een rijke historie als het om taxivervoer gaat. Helaas staat onze hoofdstad niet als beste aangeschreven als het gaat om de taxichauffeurs. In elk beroep zitten nu eenmaal excessen, zo ook in de taxiwereld. Vaak is het wel zo dat ze zich goed laten horen bij onrecht en dat is volkomen terecht. Zo is er een wetswijziging geweest in het jaar 2000 die met name in de hoofdstad Amsterdam grote consequenties heeft gehad.

Na de wetswijziging kwam er een ware taxioorlog, en nogmaals deze was zeer terecht. Chauffeurs hadden wel tot 300.000 gulden betaald voor een taxivergunning. Vaak werden deze ook in delen verkocht, waarvan het kleinste deel een derde was, en waar dan een zelfstandige chauffeur op kon rijden. Deze derde delen gingen in Amsterdam dus voor 100.000 gulden van de hand. Chauffeurs zaten diep in de schulden, en financierden het vaak zelfs middels een extra hypotheek op hun koophuis. De overheid had er ondanks alle gesprekken en demonstraties lak aan, en de wet ging door. Vele taxiondernemers zaten dus nog met een schuld terwijl hun taxivergunning niets meer waard was. Voor andere taxichauffeurs was hun vergunning de oude daags voorziening, hun pensioen. Er zijn er zelfs die door deze wet uit het leven zijn gestapt! Alles bij elkaar dus een schande wat de overheid hier heeft aangericht. Nog zuurder is het dat veel andere branches met wetswijzigingen wel worden gecompenseerd, maar dat zat er dus voor de taxichauffeurs in Amsterdam niet in.

Chaos na inwerkingtreding taxiwet in hoofdstad

Er kwamen nieuwe zzp’r bij op de Amsterdamse taximarkt, wat een paar jaar resulteerde in veel geweld. De oude kern die nam het niet dat de nieuwkomers met gratis vergunningen op “hun” taxistandplaatsen

Meer informatie:

Taxibedrijf in Almere

Goedkoopnaarschiphol.nl Almere
Nobelstraat 82.
1341BH Almere.

Telefoon Centrale:
Bestellen of voor vragen:
06-21240373
020-2600810

Website:

Goedkoopnaarschiphol.nl

Goedkoopnaarschiphol.nl Almere

Email:
almere@goedkoopnaarschiphol.nl

Goedkoopnaarschiphol.nl op Google Maps

24 uur per dag bereikbaar 0031 (0)6-212 40 373

Opening tijden centrale

  • Maandag-vrijdag: 8:00 uur t/m 22:00 uur
  • Zaterdag-Zondag: 10:00 uur t/m 22:00 uur