Taxivervoer diverse informatie

Tip: Kijk eens voor een Schipholtaxi naar Schiphol op deze website. Goedkoop taxivervoer naar de luchthaven Schiphol

Taxibus / Taxibusje / Taxibusjes van / naar of binnen …

De oplossing voor het Taxibus vervoer van/naar of binnen Amsterdam. … Vanuit Amsterdam met een Taxibusje naar Schiphol kan natuurlijk ook, altijd een vaste …
Taxibusjes van en naar Amsterdam of Schiphol. Vervoer vanuit heel Nederland.
Taxicentrale Amsterdam (TCA) is de grootste. … ritbemiddelingssysteem zijn wij in staat invulling te geven aan een grote verscheidenheid van vervoerswensen.

Staxi is al jarenlang hét taxibedrijf voor vervoer van en naar Schiphol. Wij werken met vakbekwame taxichauffeurs die al meerdere jaren ervaring hebben in de …

Taxi Direct Amsterdam is -als eerste in de branche- die geheel … Taxidirect Amsterdam werkt met vaste lage tarieven en door de grote vraag van … al uw personenvervoer perfect te verzorgen en geeft de persoonlijke aandacht die u verdient.

Is gespecialiseerd in taxivervoer voor groepen en heeft een luxe taxi bus voor 9 personen of meer. Onze shuttle brengt u op een snelle, veilige en comfortabele …

Taxi Denami brengt u op een vlotte en betaalbare manier naar uw gewenste bestemming. Wij brengen u veilig thuis na een gezellig avondje uitgaan of stipt en comfortabel naar de luchthaven of een andere bestemming buiten Gent.

Taxi Denami staat 24 op 24 uur voor u klaar, ook tijdens het weekend en de drukke dagen rond Kerst en Nieuwjaar.

U kan ons telefonisch of per fax bereiken of een taxi online reserveren. Hebt u onmiddellijk vervoer nodig? Bel ons op het nummer 0488 87 29 00. De gemiddelde wachttijd is slechts 15 minuten binnen de stad Gent.

Wij bieden:
• luchthavenvervoer;
• bedrijfsvervoer;
• restaurant-, concert- en theatervervoer;
• pakket-, en documentenvervoer;

We beschikken over verschillende moderne wagens en minibussen tot 8 personen, uitgerust met airconditioning en GPS navigatiesysteem. Onze goedopgeleide chauffeurs helpen u in meerdere talen en u kan uw taxirit in de wagen zowel met cash, taxicheques als kredietkaart betalen.

Waarom kiezen voor Taxi Denami?

• stipt en snel vervoer;
• veilig en betrouwbaar op bestemming;
• korte wachttijden;
• klantvriendelijke en bekwame chauffeurs;
• correcte prijzen;

Taxidienst

Avondje uit met de vrienden? Taxibedrijf A-Taxi te Antwerpen brengt u veilig en voordelig weer naar huis.

Luchthavenvervoer Zaventem

Vertrek zonder zorgen op reis. Laat u naar de luchthaven rijden door onze professionele chauffeurs.

Bedrijfsvervoer

Vervoer uw klanten en zakenrelaties in stijl. A-Taxi zorgt voor luxueus vervoer met chauffeur voor uw onderneming.

Pakketvervoer

Altijd op tijd. A-Taxi vervoert uw pakket stipt en met zorg naar de gewenste bestemming.

Cermoniewagens

Een statige wagen voor uw evenement of huwelijk, dat is de kers op de taart van elk feest.

Ontdek alles over onze diensten en tarieven op deze website.

Wij zijn ook actief in Brasschaat, Deurne, Zwijndrecht, Kontich, Schoten, Schilde, Merksem, Ekeren, Stabroek en Aartselaar.

Hebt u nu een taxi nodig in Antwerpen of Noord-Antwerpen?

Hoe herken je een Brusselse taxi?

Sinds 1 september 2011 zijn de Brusselse taxi’s verplicht zwart. Hun vier portieren moeten voorzien zijn van een strook met een zwart-mangogeel dambordmotief en 2 irissen die het Brussels Hoofdstedelijk Gewest symboliseren.

De Brusselse taxi’s hebben op het dak een lichtbak, de zogenaamde ‘spoetnik’. Deze heeft een zwart-mangogeel dambordmotief.

Daarnaast zijn de Brusselse taxi’s ook voorzien van een rechthoekig identificatieplaatje met 4 gele cijfers op een blauwe achtergrond met de afbeelding van de Brusselse iris. Dit plaatje is vastgezet op de schokdemper vooraan rechts van de taxi. Het nummer wordt ook op de achtervleugels van het voertuig aangebracht. Je vindt dit identificatienummer van de taxi eveneens terug op twee welbepaalde plaatsen binnen het voertuig: op een plaatje dat bevestigd is op het dashboard (meestal boven het handschoenkastje) en op de geplastificeerde tariefaffiche op de achterzijde van één van de hoofdsteunen van het voertuig.

De nummerplaat van de taxi’s begint met de letters TX.

Tips: